sjove-spil.dk

10 Ikoniske Videospil

Skrevet d. 28. January 2020
pixabay.com

Det er tæt på umuligt at bestemme hvilke spil igennem tiden der har været de bedste, da det fuldstændig afhænger af personlig smag.

Dog er der nogle videospil som har sat deres præg på industrien over årene, og det er netop disse vi vil fokusere på i dette indlæg.

Alle spil på denne liste har været med til at forme gaming branchen, og har sat betydeligt præg på udviklingen inden for videospil over årene.

De 10 mest ikoniske videospil over årene

Her får du listen over hvad vi mener er de 10 absolut mest ikoniske spil indenfor gaming branchen.

Alle disse spil har som sagt været med til at forme industrien og været med til at skabe fremtiden indenfor gaming.

  1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Et spil som mange nok husker. Dette Zelda spil var for mange en revolution indenfor videospil, og var en af de første spil med et “åben verden” format. Dette spil var en af de første 3D spil som rent faktisk så godt ud, og med en fantastisk historie.
  2. Super Mario World - Det må vist siges at super Mario altid har været ikonisk. Det ikoniske platform spil har, og vil altid være en af de mest ikoniske spilserier i gaming historien.
  3. Tetris - Det ikoniske “puzzle” spil fra 80’erne, med det ikoniske soundtrack bagved.
  4. Street Fighter 2 - Et kampspil som banede vejen for genren.
  5. Pokemon red/blue - Pokemon til især gameboys var banebrydende. Spillet tog verden med storm og er stadig relevant den dag i dag.
  6. Wii Sport - Intet var som Wii Sport da det blev udgivet, en helt unik måde at spille på som skabte utallige interne konkurrencer i husholdninger verden over.
  7. World of Warcraft - Anset som værende en af de mest vanedannende spil i verden, World of Warcraft har en kultur i sig selv, og er desuden verdens største MMORPG nogensinde.
  8. Overwatch - En udvikling af first person shooter genren, og en af de eneste moderne spil på denne liste. Overwatch er utrolig flot og stil rig, med et gameplay udover det sædvanlige.
  9. Kingdom Hearts 2 - Disneys svar på et Fantasy spil med både karakterer fra Disney samt Final Fantasy.
  10. Super Mario Kart - Det originale racerspil som vi nok alle kender - Mario Kart! Intet er værre end at blive ramt af det røde skildpaddeskjold, som helt sikkert har resulteret i et par ødelagte controllers i de fleste husholdninger.

Tak til FormulaSwiss

Vi takker FormulaSwiss for deres støtte til dette indlæg. Hos FormulaSwiss kan du finde alt indenfor cbd olie, cremer, e-cigaretter og meget mere.

Næste indlæg
Ratchet and Clank er en af de mest ikoniske spilserier, som stammer helt tilbage fra 2002. Den populære spil serie følger de to helte og deres kamp mod diverse skurke. Med et arsenal af sci-fi våben kæmper man sig igen…
#1 Metal Gear Oprindeligt udgivelsesår: 1987 Platform(er): MSX2, Nintendo Entertainment System, Commodore 64, MS-DOS, Mobile phone, Nintendo GameCube, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita #2 Snake’…
#1 Assassin's Creed Oprindeligt udgivelsesår: 2007 Platform(er): PlayStation 3, Xbox 360, Windows #2 Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles Oprindeligt udgivelsesår: 2008 Platform(er): Nintendo DS, Android, iOS, Symb…
#1 The Legend of Zelda Oprindeligt udgivelsesår: 1986 Platform(er): Famicom Disk System, Nintendo Entertainment System #2 Zelda II: The Adventure of Link Oprindeligt udgivelsesår: 1987 Platform(er): Famicom Disk Sys…
En af de absolut mest populære spilserier nogensinde lavet er The Sims. Spillet har været favoritten hos mange mennesker, efter det for første gang så dagens lys i 2000. Siden da er der kommet et utal af The Sims-spil på…
Lige siden det første spil udkom i 1994, har Electronic Arts’ Need for Speed-spil været nogle af de allermest populære racer-spil, der overhovedet har været på markedet. Indtil videre er der 24 spil i serien, og du får d…
Det er enhver gamers drøm at opleve den dag, hvor man kan spille en god omgang playstation med sit barn. Et særligt øjeblik, hvor barn og voksen mødes over noget, der kan og har underholdt generationer. Dog er det natu…