sjove-spil.dk

De 5 Bedste Gwent-kort Fra The Witcher 3: Wild Hunt

Skrevet d. 06. March 2020

Kortspillet Gwent vil de fleste fans af The Witcher-universet kunne nikke genkendende til, uanset om man er en af dem, som har spillet Gwent eller ej.

Dem af os, som har, ved, hvor vigtigt det er at have et stærkt deck med gode hero-kort. Vi har jagtet de allerbedste ved at gennemføre Gwent-quests og udfordret enhver, som vi har mødt på vores vej, men ved du egentlig hvilke 5 Gwent-kort, som er spillets bedste?

#1 Geralt of Rivia-kortet

Styrke: 15

Type: Hero

Deck: Neutral

Række: Close combat

Særlig kvalitet: Bliver ikke påvirket af andre korts særlige kvalitet, da det er et hero-kort.

Hvordan får du Geralt of Rivia-kortet: Kortet vindes fra Thaler ved at vinde over ham i Gwent i Gwent Quest: Old Pals, som er en sidemission.

#2 Cirilla Fiona Elen Rianno-kortet

Styrke: 15

Type: Hero

Deck: Neutral

Række: Close combat

Særlig kvalitet: Bliver ikke påvirket af andre korts særlige kvalitet, da det er et hero-kort.

Hvordan får du Cirilla Fiona Elen Rianno-kortet: Kortet vindes i sidemissionen Gwent: Big City Players, hvor du skal slå en Scoia'tael merchant i Gwent.

#3 Mysterious Elf-kortet

Styrke: 0

Type: Hero

Deck: Neutral

Række: Close combat

Særlig kvalitet: Bliver ikke påvirket af andre korts særlige kvalitet, da det er et hero-kort, men derudover er det også et spy-kort, som placeres på modstanderens bræt og tildeler en selv 2 ekstra kort. Mysterious Elf-kortet er så godt, fordi det ikke tildeler din modstander point og kan heller ikke blive stjålet af decoy- og medic-kort.

Hvordan får du Mysterious Elf-kortet: Kortet vindes i sidemissionen Gwent: Skellige Style, hvor du får det ved at slå Gremist i Gwent.

#4 Villentretenmerth-kortet

Styrke: 7

Type: Unit

Deck: Neutral

Række: Close combat

Særlig kvalitet: Dette er et scorch-kort, der brænder/ødelægger din modstanders stærkeste close combat-enheder, hvis deres styrke tilsammen er på 10 eller derover. Da kortet ikke er et hero-kort, kan du tilmed kalde det tilbage med et decoy-kort og bruge det igen i en ny runde.

Hvordan får du Villentretenmerth-kortet: Kortet vindes vindes tilfældigt ved at spille Gwent mod de merchants og crafters, du møder på din vej.

#5 Yennefer of Vengerberg-kortet

Styrke: 7

Type: Hero

Deck: Neutral

Række: Ranged combat

Særlig kvalitet: Bliver ikke påvirket af andre korts særlige kvalitet, da det er et hero-kort, men derudover er det også et medic-kort, der tillader dig at vælge et kort fra din discard-bunke og spille det med det samme.

Hvordan får du Yennefer of Vengerberg-kortet: Kortet vindes ved at slå Stjepan i Gwent i sidemissionen Gwent: Playing Innkeeps.

Tak til avXperten

Denne artikel er skrevet med støtte fra avXperten, og denne støtte vil vi gerne tusind tak for. I avXpertens netbutik kan du få alt inden for AV-udstyr og elektronik, bl.a. en walkie talkie.

Næste indlæg
Ratchet and Clank er en af de mest ikoniske spilserier, som stammer helt tilbage fra 2002. Den populære spil serie følger de to helte og deres kamp mod diverse skurke. Med et arsenal af sci-fi våben kæmper man sig igen…
#1 Metal Gear Oprindeligt udgivelsesår: 1987 Platform(er): MSX2, Nintendo Entertainment System, Commodore 64, MS-DOS, Mobile phone, Nintendo GameCube, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita #2 Snake’…
#1 Assassin's Creed Oprindeligt udgivelsesår: 2007 Platform(er): PlayStation 3, Xbox 360, Windows #2 Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles Oprindeligt udgivelsesår: 2008 Platform(er): Nintendo DS, Android, iOS, Symb…
#1 The Legend of Zelda Oprindeligt udgivelsesår: 1986 Platform(er): Famicom Disk System, Nintendo Entertainment System #2 Zelda II: The Adventure of Link Oprindeligt udgivelsesår: 1987 Platform(er): Famicom Disk Sys…
En af de absolut mest populære spilserier nogensinde lavet er The Sims. Spillet har været favoritten hos mange mennesker, efter det for første gang så dagens lys i 2000. Siden da er der kommet et utal af The Sims-spil på…
Lige siden det første spil udkom i 1994, har Electronic Arts’ Need for Speed-spil været nogle af de allermest populære racer-spil, der overhovedet har været på markedet. Indtil videre er der 24 spil i serien, og du får d…
Det er enhver gamers drøm at opleve den dag, hvor man kan spille en god omgang playstation med sit barn. Et særligt øjeblik, hvor barn og voksen mødes over noget, der kan og har underholdt generationer. Dog er det natu…