sjove-spil.dk

Liste: 20 Ekstremt Svære Spil

Udgivet d. 06.01.2020
Skrevet af: Redaktion

Hver dag kommer der en lang række nye spil på markedet. Nogle er gratis, andre koster penge. Nogle er værd at spille, andre er på ingen måde. Nogle er nemme at gennemføre, imens andre er så vanvittigt svære, at det burde være ulovligt.

Især de sidstnævnte, altså de svære, kan både være kilden til enorm underholdning og frustration. De fleste, der elsker videospil, elsker også at blive udfordret. Men hvornår er det for meget af det gode? Det har vi fundet 20 gode bud på.

Disse 20 spil er så svære, at man både kan nå at bande, svovle og smadre sin skærm undervejs. Du bør helt klart prøve dem, hvis du altså tør!

20 ekstremt svære spil

 1. F-Zero GX
 2. Ghost ‘N Goblins
 3. Battletoads
 4. Jurassic Park
 5. Spelunky
 6. I Wanna Be the Guy: The Movie Game
 7. Demon Souls
 8. Contra
 9. Super Mario Bros
 10. Mike Tysons Punch-out
 11. Super Meat Boy
 12. Comix Zone
 13. Zelda 2: The Adventures of Link
 14. Silver Surfer
 15. Ninja Gaiden
 16. Dark Souls
 17. Flappy Birds
 18. Shinobi
 19. UFO: Enemy Unknown
 20. Teenage Mutant Ninja Turtles

Vi har for en god ordens skyld været igennem alle disse spil, bare for at sikre os, at vi har de rigtigt spil med på listen. Vi kan allerede nu afsløre, at vi helt klart har valgt de rigtige. Flere er brudt sammen i frustration og gråd, mens andre helt har mistet lysten og troen på det gode i videospil.

Tak til Liams
Til slut skal der lyde et stort tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Liams sælger babyudstyr med omtanke, eksempelvis Bibs sutter.