sjove-spil.dk

Drukspil Med Terninger

Billede: Pixabay, Alexas_Fotos
Udgivet d. 22.02.2021
Skrevet af: Redaktion

Når man sidder og hygger med en masse drinks og øl, kan det aldrig skade at tage et spil terninger i brug. Der findes masser af spil, men i denne artikel får du kendskab til en sikker vinder, når det skal være hyggeligt, men samtidig også hvor man får lidt at drikke.

Meyer

Meyer er et spil, hvor du skal bruge to raflebægre og to terninger. Meningen er, at du sætter de to bægre ovenpå hinanden, hvor terninger er indeni. 

Målet for dette spil er, at man hele tiden skal slå højere end personen, man har fået bægret fra. Bægret går rundt mellem de personer, der er med.

Spillet foregår på den måde, at du rafler bægrene med de to terninger, kigger på tallet (uden andre ser det) og sætter bægret tilbage ovenpå terningerne. Du har herefter to muligheder: enten siger du det, du har slået eller du kan bluffe, sige et bedre slag end det du har og sende bægret videre. Herefter kan den næste spiller vælge at tro på dig og slå noget højere eller løfte bægret for at se, om du taler sandt eller ej. 

Taler du sandt, skal personen drikke og derefter fortsætter spillet. Har du bluffet/snydt, skal du drikke samtidig med, at du får bægret tilbage og slå igen. 

Alle spillere har en ekstra terning liggende ved siden af sig, som starter med at ligge med 6 øjne opad. Bliver man taget i at snyde, skal man vende sin terning et nummer nedad. Har man et øje tilbage og taber igen, er man ude af spillet.

Der findes forskellige slå-kombinationer:

Jeg håber, at ovenstående giver mening og du/I får en hyggelig aften/nat. SKÅL!

Teksten på netop denne artikel var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, bestille Christina Watches. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.