sjove-spil.dk

Sjove Lege Derhjemme

Billede: Pixabay / RyanMcGuire
Udgivet d. 21.05.2021
Skrevet af: Redaktion

Der er ikke noget som at lege en sjov leg derhjemme med sine forældre eller nogle gode venner.

Er du gået kold i, hvilke lege I skal lege, så kig med her og lad dig inspirere.

En rigtig klassiker er selvfølgelig gemmeleg, en leg alle kender, hvor man stormer rundt i hele huset og forsøger at finde det helt rigtige sted, så du bliver fundet som den allersidste.

Fangeleg er endnu en klassiker og igen medfører legen en vild jagt gennem hele huset, hvor det gælder om at fange hinanden. Legen kan leges i alle aldre også når du er blevet voksen.

En leg i samme genre, dem er der tilsyneladende mange af. Er du til fart og spænding og en lille smule romantik, så er det helt klart kysselegen, du skal vælge.

Twister er også en mulighed og hvis legen begynder at kede dig lidt, så kan du prøve at lege den nøgen. Dette kan give nogle sjove vinkler med din Twister partner.

Der er ikke mange ting der er sjovere end kildeleg, hvilken selve navnet også ligger op til. Her går det blot ud på at fange hinanden og kilde den anden, helst så meget at personen er lige ved at tisse i bukserne.

Artiklen er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis smykker eller utallige andre gode varer. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.