sjove-spil.dk

Lege Til Babyshower

Billede: Pixabay, Andape
Udgivet d. 17.11.2020
Skrevet af: Redaktion

Babyshower skal være sjovt, derfor skal der også være nogle underholdende lege som sætter lidt gang i festen! 

  1. At måle den kommende mors mave - Alle gæster skal på sig selv med et målebånd, måle og gætte hvor stor den kommende mors mave er. Den der er kommet tættest på, vinder!
  2. Den klassiske leg hvor den kommende mor skal gætte en lorteble - altså hun skal foran gæsterne gætte hvilke smeltet chokolade, ud fra smag, udseende og konsistens, der er placeret i bleen. En rigtig sjov og grænseoverskridende leg :) 
  3. Quiz leg hvor gæsterne skal gætte facts om mors graviditet, hvornår baby bliver født eller hvor meget baby vejer - lav evt. quizzen på Kahoot. 
  4. Hvem kommer baby til at ligne? - Få gæsterne til at gætte på hvem baby kommer til at ligne mest og kig tilbage når baby er født - er det mor eller far?
  5. Pynte bodystockings - underholdende og sjovt indslag som kan få snakken i gang.
  6. Skrive små beskeder som kan komme i barnets bog - en hyggelig ting at vise barnet når det bliver større.
  7. Hvis man har et Polarid camera eller en mini printer, er det også hyggeligt at tage billeder af alle gæsterne sammen med baby og skrive en sød hilsen under billedet. 

God fornøjelse!

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af denne tekst. Perlen Odense forhandler blandt andet Armbånd til mænd. Dette gælder denne tekst - tak for dette.