sjove-spil.dk

Drukspil Uden Kort

Billede: Pixabay, Alexas_Fotos
Udgivet d. 24.02.2021
Skrevet af: Redaktion

Drukspil er en rigtig gode måde at starte en god aften på eller hvis man ikke kender hinanden så godt, er det en fed måde at lære hinanden bedre at kende på. Der findes mange forskellige drukspil og man kan selv bestemme hvor meget man drikker undervejs (så det tilpasses til ens egent niveau). 

Jeg har aldrig - er en meget kendt drukleg som man kan altid få gang i festen og ondt i maven af grin af. Den handler om at man stiller et benægtende spørgsmål, altså for et eksempel "Jeg har aldrig været i Afrika" og hvis man har været i Afrika, skal man drikke. Spørgsmålene går på runde og efterhånden som man får mere og drikke, bliver spørgsmålene mere og mere udfordrende, lumre og pinlige. Rigtig sjovt spil!

Tegn - Denne leg handler om at huske, koordination og rytme. Man udvælger hver især et tegn, det kunne fx være et "OK" tegn. Når alle har valgt et tegn viser man sit tegn, så alle er med på hvilke tegn der tilhører hvem. Legen starter ved at man banker to gange i bordet og klapper én gang, så man skaber en rytme. Dette fortsætter man med, samtidig med at der er en der sætter gang i legen. Den der starter viser sit eget tegn på første "klap" og en medspillers tegn på andet "klap". Dernæst viser medspilleren sit tegn på første "klap" og en 3 medspillers tegn på andet "klap" alt imens at rytmen går stærkere og stærkere. Den er misser et tegn, skal drikke!  

Navneleg - En person starter med at nævne navnet på en kendt person. Dette kunne være Michael Jackson. Dernæst skal den næste deltager nævne navnet på endnu en kendt som starter med J, altså fx John Travolta. Mens personen der skal nævne et navn tænker over et navn, skal vedkomne drikke øl - hvilket jo gør det sværere at tænke sig om. Rigtig sjovt og noget man bliver meget fuld af! 

SKÅL og god fornøjelse!

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finansieret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Der kan du shoppe et sortiment fra Nordahl smykker.