sjove-spil.dk

5 Drukbrætspil Til En Sjov Aften

Udgivet d. 09.01.2020
Skrevet af: Redaktion

#1 Jeg har aldrig

Kylskåpspoesi har lavet det klassiske drukspil Jeg har aldrig til en brætspilsversion. I spillet er der flere end 200 skøre, uheldige og uventede afsløringer, som man på skift læser op og tilstår til ved at drikke, hvis man har gjort det, som står på kortet.

#2 Destination Drunk - De 15 vildeste drukspil fra verden

Gutter Games har lavet spillet Destination Drunk, hvor man kan blive fuld ved at spille 15 vilde drukspil fra rundt omkring i verden. Destination Drunk inkluderer disse drukspil:

#3 Förfest

Hvis forfesten er blevet lidt kedelig, så vil kortspillet Förfesten med det samme få alt til at live op. Spillet kombinerer flere andre drikspil, således du både trække “vandfalds-kort”, “drikke-kort”, “dele ud-kort”, toilet/rygepause-kort” og “tommel-kort”.

#4 Buzzed

Skaberne af What Do You Meme har nu lavet spillet Buzzed, som virkelig sætter gang i festen ved at sørge for at alle får alkohol indenbords, hvis man følger de sjove instruktioner på kortene.

#5 Cheers

I det danskproducerede drukbrætspil Cheers skal der også skåles og drikkes. Spiller har samlet alle mulige populære festspil og er meget simpelt at spille. Slå en terning, tag en kategori og gør så det, kortet siger.

Tak til Bevco

Denne artikel er støttet af Bevco - The Beverage Company. Kender du ikke Bevco, kan vi fortælle, at de er en totalleverandør af drikkevarer med et bredt sortiment og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser, uanset meget du skal købe.