sjove-spil.dk

De Bedste Brætspil Til Veninderne

Udgivet d. 16.01.2020
Skrevet af: Redaktion

#1 Tøsemiddag

Tøsemiddag er et sjovt og festligt spil, som er helt perfekt til den ultimative spilleaften med veninderne. Spillet indeholder mere 400 spørgsmål inden for emner som ekskærester, sladder, sjove minder og pinlige historier og meget andet. Lær dine veninder bedre at kende og få en sjov aften samtidig med.

#2 Hvem i dette rum…

Hvem i dette rum.. er titlen på dette sjove brætspil, hvor du virkelig kan finde frem til, hvad dine veninder mener om dig. I hver runde læses 1 af de mere end 300 underholdende, pinlige og skøre spørgsmålskort op, og så peger deltagerne på hvem i dette rum.. der tisser i brusebadet, eksempelvis.

#3 Hot Seat

I dette festspil ved navn Hot Seat finder du også ud af, hvad dine veninder mener om dig. Du er i det varme sæde, når der stilles spørgsmål som f.eks. “hvad er dit spirit-animal?” eller “hvad er dit safe word?”, men det er dine veninder, som skal fortælle, hvad, de tror, svaret er.

# 4 Det Dårlige Selskab

Det gælder om at lave de sjoveste, mest upassende eller vildeste sætninger i dette enormt morsomme spil, som i øvrigt har hele 3 udvidelsespakker efterhånden; #1 Ekstra Upassende, #2 Ekstra Dum og #3 Ekstra Sort.

Tak til Curvii

Til denne artikel har vi fået støtte fra netbutikken Curvii, hvilket vi gerne vil sige tusind tak for. Kender du ikke Curvii, kan vi fortælle, at de en af Danmarks største forhandlere af plus size-tøj og fører bl.a. det populære mærke Pont Neuf.